Bontott cserépkályha építése

Felújítás, költözés és egyéb okok miatt sok kályhát bontásra ítélnek. Ilyen esetekben szakember szemével nézve található köztük több jobb sorsra érdemes kályha is. Amennyiben lehetőség nyílik rá, egy másik helyszínen (házban, lakásban) új formában, modern anyagok felhasználásával, akár üvegezett ajtóval “újragondoljuk” a kályha további életét.

Bontott cserépkályháknál figyelembe kell venni, hogy ezek a darabok régiek már. Lehetnek bennük sérült,csorbult darabok ezeket igyekszünk nem látható helyre fal mellé vagy ha nem két fal közé kerül akkor a hátuljába építeni. Régi kályhacsempéknél előfordul méretbeli eltérés,csavarodás is. Ha nem szakember bontotta a cserépkályhát tehát nincs megjelölve, hogy melyik kályhacsempe melyik sorba volt abban az esetben megcsiszoljuk, összeillesztjük, és szín szerint kerül beépítésre.

Megoldható az is ,hogy ha találsz megfelelő használt cserépkályhát amit el kell bontani, azt is vállalom , persze ha én építem meg neked akkor az árba bele kalkuláljuk a cserépkályha bontási költségét. Amennyiben egy másik cserépkályhás kolléga építi az sem gond, ilyenkor csak a bontást kell fizetni.

Szolgáltatásaimat Pest megyében, kiemelten Budapesten tudom teljesíteni.

Céginfo

Óhegyi József Ákos e.v
cserépkályhás mester

Budapesten, és Pest-megyében cserépkályhával kapcsolatban állok szíves rendelkezésére.

Tel.: +36304183292

Email: ohegyi2000@gmail.com

Web: www.ohegyi-cserepkalyhas.hu

 

Vállalási körzet

Ingyenes helyszíni felmérés Budapesten, illetve az agglomerációban, és egész Pest-megyében. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

© 2021 Óhegyi József cserépkályhás mester