Cserépkályha javítás a környezet letakarásával

Minden feladat egyedi. A cserépkályha építésnél, átrakásnál, a helyszínen mindent szakszerűen takaró fóliázunk, hogy a por, és kosz ne tegye tönkre a berendezést, értékeket. Minden esetben a lehető leghermetikusabban zárjuk le a munkaterületet. A levonulás után a felgyülemlett építési sittet elvisszük.

Muzeális öntöttvas kályha béléstest csere

Régiek ezek a csodás öntöttvas kályhák, amelyek egy templom berendezéséhez tartoztak. A béléstestet kellett felújítanunk, amelyet samot téglával oldottunk meg. A takarítás során eltávolítottuk a régi elemeket, és újrarendeztük a teljes belsőt.

Hérás cserépkályhák karbantartása, javítása, tisztítása

A cserépkályha, és a gázfűtés kombinációja igen kedvező hatásfokú, és olcsó fűtési mód, azonban a törvény értelmében a gázüzemű égőtestek rendszeres felülvizsgálata kötelező. Vállaljuk ezen berendezések javítását, tisztítását, karbantartását. Kérjen időpontot, és munkatársunk a megbeszélt időpontban elvégzi a munkát.

Gázüzemű cserépkályha javítás, beállítás - Héra konvektor

HÉRA cserépkályha konvektor akció! Gázüzemű cserépkályháját szakszerűen ellenőrizzük, és a hibás alkatrészek cseréjét is megoldjuk. Amennyiben a készüléket be kell vizsgálni, vagy engedélyeztetésre felkészíteni, forduljon hozzánk bizalommal. Régi, és új típusokat is javítunk. Válasszon bennünket, barátságos árakkal háláljuk meg döntését. Részletekért kattintson!

Cserépkályha bontása akár ingyen

Alapesetben a cserépkályha csempéjének ellenértéke a cserépkályha bontás munkadíját, a bontás közben keletkező sitt elszállítását, az üzemanyagot,  amortizációs költségeket, a segédmunkások munkadíját, parkolást, a műanyag vagy juta zsákokat  és a sitt környezetbarát módon történő elhelyezését fedezi. Külön kérésre a cserépkályha bekötőcsövének a helyét befalazom és glettelésre előkészítem. Ez nem kerül semmibe, csak szólni kell, hogy vigyek hozzá anyagokat és szerszámokat.

Nyugdíjas kedvezmény!

Természetesen gondolunk az idősekre is. Számukra fontos főleg a téli időszakban a meleg otthon. Szeretnénk kedveskedni nekik, ezért árengedményt adunk minden felújítás, javítás, újrarakás, átépítés árából. Bízzon meg bennünket, hogy több maradjon a zsebében.


Ingyenes helyszíni felméréssel, korrekt, precíz munkával végzünk minden cserépkályhás munkát. Kérem hívjon a részletekért a +36304183292 telefonszámon.

Antik fehér csőkályha átrakás

A kályhát a tulajdonos szerezte. A címen a kályhát szakszerűen elbontottuk, majd átvittük a megfelelően előkészített helyszínre, ahol felépítettük. A cserépkályha tökéletes állapotban volt, nem volt szükség javításra. A béléstestet felújítottuk új samott téglákat helyeztünk el az égéstérben.

Új cserépkályha építése

A kályhához szükséges egyéb építési anyagok beszerzését és fuvarozását a munka helyszínére én elvégzem. A csempe fuvarozását is vállalom, mert egyébként az plusz költség lenne a csempegyártó részéről. A kályhához szükséges kályhaajtót közvetlenül a gyártótól szoktuk megrendelni. Fontos a cserépkályha anyagának, és stílusának kiválasztása. Ehhez katalógusokból számtalan megoldást tudok ajánlani.

Cserépkályha átrakás

A kályhák idővel elhasználódnak, bekormozódnak, a csempék hézagosodnak, szelelnek. Ekkor célszerű átrakatni a kályhát, amikor a tisztítás már nem vezet eredményre, illetve a kályhaelemek elhasználódnak. Ez fatüzelés esetén 10-15 év. Egyéb tüzeléssel rövidebb idő alatt tönkremegy a kályha, ezért csakis jó minőségű száraz fával tüzeljen.

Tiszta cserépkályha építési mód

A mai napig problémát okoz a cserépkályhák építése során keletkező kosz, valamint, hogy akár több munkás napokig, vagy akár egy hétig is a házunkban dolgozik. Mi a munkánk során, mi a lehető leghamarabb, és legprecízebben építjük kályháinkat a lehető legkisebb koszt hagyva magunk után. Különösen kényesebb felületeknél pl.: új járólap, parketta, stb. esetén vastag speciális gumiszőnyeggel védjük a megrendelő padlóját, berendezéseit, tárgyait.

Cserépkályha átépítés Budapesten

Sok régi cserépkályha található szerte az országban. Ezt a kályhát Vácott találtuk a megrendelőnek, a kályha mintegy 100 éves, a csempék jó állapotúak, enyhén töredezettek a máz alatt, de ettől csak patinásabb ránézésre. A megrendelő még a régi állapotában látta, és döntötte el, hogy ez az, amit otthonra szeretne, de egy sorral alacsonyabb a belmagasság miatt. A cserépkályhát átépítettük, és így elfért új helyén.

Bontott cserépkályha építése

Felújítás, költözés és egyéb okok miatt sok kályhát bontásra ítélnek. Ilyen esetekben szakember szemével nézve található köztük több jobb sorsra érdemes kályha is. Amennyiben lehetőség nyílik rá, egy másik helyszínen (házban, lakásban) új formában, modern anyagok felhasználásával, akár üvegezett ajtóval “újragondoljuk” a kályha további életét.

Céginfo

Óhegyi József Ákos e.v
cserépkályhás mester

Budapesten, és Pest-megyében cserépkályhával kapcsolatban állok szíves rendelkezésére.

Tel.: +36304183292

Web: www.ohegyi-cserepkalyhas.hu

 

 

Vállalási körzet

Ingyenes helyszíni felmérés Budapesten, illetve az agglomerációban, és egész Pest-megyében. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Munka vállalás - Budán

Budapest I. kerület - Várnegyed, Krisztinaváros, Naphegy, Tabán
Budapest II. kerület - Pasarét, Ady-liget, Hidegkút, Pesthidegkút, Budaliget, Rózsadomb
Budapest III. kerület - Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy, Kaszásdűlő, Aquincum, Római part
Budapest XI. kerület - Kelenföld, Gellérthegy, Újbuda, Szentimreváros, Őrmező, Albertfalva, Kelenvölgy, Gazdagrét, Lágymányos
Budapest XII. kerület - Svábhegy, Pesthidegkút, Zugliget, Hűvösvölgy
Budapest XXII. kerület - Budafok, Budatétény, Nagytétény, Rózsavölgy

Munka vállalás - Pest megyében

Gödöllő, Budakalász, Budaörs, Csomád, Csömör, Dunakeszi, Ecser, Fót, Göd,  Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Maglód, Mogyoród, Nagytarcsa, Pécel, Pomáz, Szentendre, Szilasliget, Veresegyház, Érd, Törökbálint, Üllő, Vecsés, Cegléd, Solymár, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Dobogókő, Szentkereszt, stb...

Ha olyan Pest-megyei településen van szüksége cserépkályhásra, ami nincs a listában, hívjon, egyeztetünk! Tel.: 06304183292

Munka vállalás - Pesten

Budapest IV. kerület - Újpest, Káposztásmegyer
Budapest V. kerület - Belváros-Lipotváros
Budapest VI. kerület - Terézváros
Budapest VII. kerület - Erzsébetváros
Budapest VIII. kerület - Józsefváros
Budapest IX. kerület - Ferencváros
Budapest X. kerület - Kőbánya
Budapest XIII. kerület - Angyalföld, Lipótváros
Budapest XIV. kerület - Zugló
Budapest XV. kerület - Újpalota, Rákospalota
Budapest XVI. kerület - Sashalom, Cinkota, Árpádföld, Rákosszentmihály, Mátyásföld
Budapest XVII. kerület - Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert
Budapest XVIII. kerület - Pestszentlőrinc, Pestimre
Budapest XIX. kerület - Kispest, Wekerle-telep
Budapest XX. kerület - Pesterzsébet
Budapest XXI. kerület - Csepel
Budapest XXIII. kerület - Soroksár

© 2023 Óhegyi József cserépkályhás