Ónémet 19.század eleje cserépkályha építés

A kályha az 1800-as évek elejéről való, szakszerűen tárolva. Fotókon látszik a szép állapota, és csontfehér színe az elefántcsonthoz hasonlatos. Patinás régi darab. Ára 600.000Ft, 600.000Ft-ért építjük fel a kívánt helyszínen a legmodernebb bélésanyagokkal, és technológiával. Garanciát természetesen adunk a kályhához. Hívjon bizalommal!

Eladó Pókhálós Zalakerámia cserépkályha

A csempe kiváló állapotú, nagyon magas hőt is el tud viselni, és tartós. Az újrarakási intervalluma 20év körüli, azaz viszonylag ritkábban szorul karbantartásra. A pókhálós sárga mintázat retrós külalakot ad a kályhának, színei magasak. Ára új kapuval együtt 260.000Ft a helyszínen összeépítve.

Eladó sárga mázas cserépkályha

Bontott csempéből építve eladó egy szép, világossárga színű cserépkályha Budapesten, és vonzáskörzetében. A cserépkályha szakszerűen el van tárolva, az ára a hegyszínen történő építéssel együtt értendő.  Ára új kapuval együtt 260.000Ft.

Eladó antik cserépkályha építés inkluzív

A kályhacsempék szépen karbantartva, és tárolva vannak. A kályha az 1800-as évek elejéről származik, a Merán család hagyatéka volt. Jelenlegi ára 2.490.000Ft. Ennek a cserépkályhának az építése bonyolult, és időigényes, az építést 1.500.000Ft-ért tudom vállalni garanciával. Amennyiben érdeklődik, kérem vegye fel velem a kapcsolatot, a cserépkályha megtekinthető élőben is.

Eladó szép állapotú Zsolnay cserépkályha építéssel

A kályhacsempék szépen karbantartva, és tárolva vannak. A kályha az 1800-as évek végéről származik. A Zsolnai cserépkályha kivételes minőségű, és pompás darab, a magyar iparművészet kimagasló alkotása. Amennyiben érdeklődik, kérem vegye fel velem a kapcsolatot, a cserépkályha megtekinthető élőben is. Ára 1.000.000Ft a helyszínen felépítve.

Céginfo

Óhegyi József Ákos e.v
cserépkályhás mester

Budapesten, és Pest-megyében cserépkályhával kapcsolatban állok szíves rendelkezésére.

Tel.: +36304183292

Email: ohegyi2000@gmail.com

Web: www.ohegyi-cserepkalyhas.hu

 

Vállalási körzet

Ingyenes helyszíni felmérés Budapesten, illetve az agglomerációban, és egész Pest-megyében. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

© 2021 Óhegyi József cserépkályhás mester