Új cserépkályhát, vagy felújítsunk, átépítsünk?

A cserépkályha akkor jó, ha nem szelel, esztétikus, jól fűt, azaz mind esztétikailag, mind technikailag megfelelő az adott környezetben. Amennyiben a cserépkályha jó, és a csempék még nem használódtak el, (egy jobb minőségű csempe élettartama 100-200év) akkor érdemes megfontolni a cserépkályha megtartását, és újrarakását. Új cserépkályhára akkor lehet szükség, ha a kályha nem tetszik, vagy kellően el van használódva, minden egyéb esetben tudunk megoldást nyújtani a problémára.

A cserépkályhák használatuk során idővel kiégnek, elhasználódnak, melynek következtében elvesztik optimális hatásfokukat, hőtartó képességüket. Ezért bizonyos időközönként át kell építeni őket, amely a belső szerkezet felújítását jelenti. Erre azért is van szükség, mert ha ezt a műveletet elmulasztják, akkor a külső csempeburkolat is sérülhet. A kályhacsempe viszont megfelelő használat és karbantartás mellett akár egy életen át is szolgálhat, és ez a mai fogyasztói társadalomban nem egy elhanyagolható szempont. Az újrarakás során a cserépkályhát alkotóelemeire bontjuk, megtisztítjuk, és hagyományos, vagy modern anyagokkal újraépítjük. Ebbe bele tartozik az is, hogy a légutakat teljesen újraépítjük. Kérje ajánlatomat, hívjon a +36304183292 telefonszámon!

Céginfo

Óhegyi József Ákos e.v
cserépkályhás mester

Budapesten, és Pest-megyében cserépkályhával kapcsolatban állok szíves rendelkezésére.

Tel.: +36304183292

Email: ohegyi2000@gmail.com

Web: www.ohegyi-cserepkalyhas.hu

 

Vállalási körzet

Ingyenes helyszíni felmérés Budapesten, illetve az agglomerációban, és egész Pest-megyében. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

© 2021 Óhegyi József cserépkályhás mester